CSE

ЦСЕ Грийн ентърпрайсис” ООД е създадена през 2012 год. с цел развитие и инвестиции в екологични проекти, преработка на отпадаци от биологичен произход и производство на екологично чиста енергия.               
След активно проучване на пазара на биогазови инсталации с цел намирането на най-ефективната  и приложима за местните условия технолгия „ЦСЕ Грийн ентерприсис” ООД създаде парньорски отношения с WELTEC BIOPOWER GmbH – водеща немска компания в технологично отношение и производител на биогазови инсталации.            
През 2011 г. WELTEC BIOPOWER GmbH, която е една от първите производители на биогазови инсталации, празнува своята 10-годишен юбилей. WELTEC е един от пионерите в изграждането на биогазови инсталации. Изграден на модерният подход на опитните инженери на компанията от гр. Vechta в Германия, със своя опитен персонал от повече 80 човека, предлага цялостно производство и изграждане на биогазови инсталации и се превърна във водещ производител на биогазови инсталации в света.                       
Биогазовите инсталации на WELTEC BIOPOWER GmbH са направени от нераждаема стомана и има построени инсталации в целят свят. WELTEC е изградил повече от 300 инсталации в цяла Европа и  САЩ, както и в Кипър, Китай и Япония – общо повече от 25 дъжави.